Ryżowe kanapki z masłem orzechowym i bananem [FIT PRZEPIS]

O ile trzy duże posiłki w ciągu dnia to nie problem, zawsze mam dylemat przy przekąskach. Powinny być zdrowe, szybkie i sycące do kolejnego posiłku. Tak wpadłam na te ryżowe kanapki z masłem orzechowym.

O ile trzy duże posiłki w ciągu dnia to nie problem, zawsze mam dylemat przy przekąskach. Powinny być zdrowe, szybkie i sycące do kolejnego posiłku. Tak wpadłam na te ryżowe kanapki z masłem orzechowym.

Drukuj
Ryżowe kanapki z masłem orzechowym i bananem
Świetna i słodka propozycja dla każdego łasucha. Zdrowa, bo z naturalnych składników i przepyszna!
Czas przygotowania 5 minut
Porcje
Składniki
Czas przygotowania 5 minut
Porcje
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Wafle ryżowe posmaruj masłem orzechowym, niezbyt grubą warstwą.
  2. Na wierzch każdego ułóż po pół banana pokrojonego w plastry.
  3. Całość polej odrobiną miodu dla dosłodzenia i dekoracji.
Pozostałe informacje

Ostatnio odkryłam pyszne, naturalne, polskie miody w tubkach do wyciskania. Jeśli skrystalizują, należy je chwilę potrzymać w ciepłej (około 40ºC) wodzie, a wrócą do płynnej konsystencji.

Jeśli skusicie się na taką przekąskę, nie zapomnijcie zrobić fotki i oznaczyć mnie na Instagramie (@blogodynka). Albo chociaż dać znać tutaj, w komentarzach :D